Foredrag med John Christian Elden

iStock | AmArtPhotography

Juristforbundet – Student inviterer medlemmer til foredrag med John Christian Elden 18. september.

Foredraget vil bli holdt i Auditorium 1 ved Universitetet i Tromsø. 

Velkommen!

Tid
Start: 18.09 kl. 17.00
Slutt: 18.09 kl. 19.00
Sted
Universitetet I Tromsø - Norges arktiske universitet
Hansine Hansens veg 18, 9019 TROMSØ
Pris
Gratis
Påmeldingsfrist
17.09 kl. 23.55

Foredragets innhold

Ønsker du å vite mer om en av Norges mest profilerte advokater? Vi avholder en Q&A med Elden. Det vil være mulig å stille spørsmål om det publikum måtte ønske, hvor det vil besvares av foredragsholder og mulighet for diskusjon.

Dette er en god mulighet for å få besvart de ulike spørsmål som du måtte ha angående både de saker som Elden har hatt gjennom årene, men også andre spørsmål tilknyttet hvordan det er å jobbe som advokat.

Kveldens foreleser

John Christian Elden er cand jur fra UIO i 1991, advokatfullmektig hos Elden advokatfirma fra 1991 og partner fra samme advokatfirma i 1993. Han er en av Norges mest profilerte advokater og han er den advokaten som har prosedert flest saker for Høyesterett de siste årene.

Han har prosedert flere kjente saker som blant annet forsvarer for Erik Jensen og som førte den prinsipielle saken om avtl. §36 for Ivar Petter Røeggen (Rt. 2013 s. 338).

Praktisk informasjon

Foredraget er kun for medlemmer av Juristforbundet. Er du ikke medlem, men ønsker å delta på foredraget, kan du melde deg inn her.

Det vil bli servert kaffe.

Foredraget er ikke i samarbeid med universitetet.