Karriere

Er du ny i arbeidslivet, ønsker du å bytte jobb eller vil du utvikle deg videre i den jobben du har? Juristforbundet tilbyr rådgivning, verktøy, informasjon og gode tips gjennom hele karrieren.

Karrieretelefonen

Noen ganger kan det være riktig å ta en prat med en profesjonell sparringspartner. Du kan få råd og innspill i alle faser i karrieren; fra CV og søknad, til intervju eller fremtidige mål i arbeidslivet.

Juristforbundets faste karriererådgiver har erfaring som karriererådgiver både for medlemmer og i andre sammenhenger. Hun har blant annet studert jus og HR-ledelse, og har vært leder og prosjektleder i ulike bransjer.

Hver karrieresamtale varer i inntil 45 minutter. Du får mulighet til å sende mail til rådgiveren med bakgrunnsinformasjon i forkant.

I karrieresamtalen kan du for eksempel ta opp generell status for din karriere og videre mål, bruk av nettverk, samt spørsmål rundt CV og søknad, jobbsøkingsprosessen og jobbintervju.

Vi må dessverre informere om at alle karrieresamtaler i mars er avlyst. De som har fått sin timer avlyst og som står på venteliste, vil bli kontaktet når vi på nytt får systemet i gang og vil bli prioritert før andre medlemmer.

På nåværende tidspunkt vet vi ikke når nye timer legges ut, men vi jobber aktivt for å finne en løsning.