AVLYST - Gode råd for bedre studentøkonomi med Handelsbanken

Foto: iStock.com/BrianAJackson

Handelsbanken inviterer til en hyggelig og innholdsrik ettermiddag om studentøkonomi 28. mars. Du kan se frem til innlegg som er interessante og relevante for deg som er student, og noe godt å bite i. Arrangementet avsluttes med en liten Kahoot. Her blir det mulighet for å vinne fine premier.

Tid
Start: 28.03 kl. 17:30
Slutt: 28.03 kl. 19:00
 
Sted
Restaurant Haakon
Haakon VIIs gate 2, 0161 OSLO
Pris
Gratis
Påmeldingsfrist
24.03 kl. 15:00

Program

Studentøkonomi

Som student står inntektene sjelden i stil med utgiftene. Martin Tandberg og Marita Leine, begge privatrådgivere i Handelsbanken, gir noen raske og enkle tips som kan hjelpe på din studentøkonomi. Du får også høre hvilke fordeler Handelsbanken tilbyr deg som medlem av Juristforbundet.

Instinkter og adferd

Hva skjer når instinktene jobber mot oss? Handelsbankens sjefstrateg, Halfdan Grangård holder et spennende innlegg om adferdsbasert finans.

Jurist i bank og finans

Aleksandra Segelstad er jurist og ansatt i juridisk avdeling i Handelsbanken. Du får høre litt om hennes vei til jobben som internadvokat i banken, hennes erfaringer i en stilling som denne, og litt om hennes arbeidshverdag.

Aktiv, frisk og hjernesterk

Du får høre tidligere proffsyklist, Mads Kaggestad. Han har verdifull erfaring fra norsk og internasjonal idrett, og et sterkt engasjement for folkehelse. Han vil i sitt engasjerende innlegg snakke om effekten av aktivitet for en bedre fysisk og mental helse.

Velkommen!

Praktisk informasjon

Servering: Det serveres pizza og noe godt i glasset fra kl 17:00. Oppgi eventuelle allergier/preferanser ved påmelding.
Kursnummer: 239043