Velkommen til Akademikernes høstkonferanse!

Publisert 31.08.2018
Foto: iStock.com/cateye777

Norge skal leve av kunnskap, men er samspillet mellom utdanningsinstitusjonene og arbeidslivet godt nok? Hvordan kan næringsliv, myndigheter og akademia virke sammen for å lykkes i omstillingen av Norge?

Akademikernes høstkonferanse 2018, Verdien av kunnskap – innovasjon i møtet mellom offentlig og privat sektor, diskuterer betydning av kunnskap for innovasjon, verdiskaping og omstilling i samfunnet.

Konferansen finner sted 24. oktober kl 08.30 til 12.00 på Grand hotell i Oslo. Meld deg på nå! Det er begrenset antall plasser.

Årets konferanse byr på noen av de fremste talerne på sitt felt som næringsminister Torbjørn Røe Isaksen; Kristin Misund, forskningsdirektør i Borregaard; Kari Kværner, direktør i Centre for Connected Care; Kristin Vinje, visedekan ved Mat-nat på Universitetet i Oslo; Bernt Reitan Jenssen, direktør i Ruter; Karl Eirik Schjøtt-Pedersen, administrerende direktør i Norsk olje og gass; og Karl Munthe Kaas, gründer og administrerende direktør i Kolonial.no. Det blir mingling, diskusjon og latter.