Kurs i forhandlingsteknikk for nye tillitsvalgte i kommunal sektor

Kvinne holder forhandlingskurs
Velkommen til kurs i forhandlingsteknikk. Kurset passer for nye tillitsvalgte som skal forhandle for første gang. Det er også egnet for tillitsvalgte med erfaring som vil utvikle sine ferdigheter.
Tid
Start: 03.04 kl. 10:00
Slutt: 04.04 kl. 16:00
 
Sted
Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gabelsgate 16, 0272 OSLO
Pris
Gratis
Påmeldingsfrist
20.02 kl. 14:00

Kursets innhold

Innledningsvis gjennomgås aktuelle forhandlingsbestemmelser i hovedtariffavtalene. Rollen de tillitsvalgte har i en lokal lønnsforhandling diskuteres, og vi setter fokus på noen typiske valg og dilemma som kan oppstå i en forhandling. 

Mest tid brukes på å gjennomføre en fullskala simulering av en lokal forhandling. Deltakerne fordeles på ulike delegasjoner og skal i fellesskap gjennomføre forhandlingen fra start til slutt. I etterkant evalueres det, og vi henter ut erfaringer i fellesskap.

Aktuell informasjon fra forhandlingscaset med tilhørende regneark vil bli sendt til deltakerne på forhånd.

Kurset er intensivt og i utgangspunktet er det bare tidspunkt for oppstart og slutt som ligger fast. Vi forutsetter derfor at alle deltakere kan være med på hele kurset.

Praktisk informasjon

Deltakelse og opphold i enkeltrom er gratis. Reiseutgifter dekkes etter billigste reisemåte

Det tilbys middag og overnatting til samtlige deltakere, også de som er bosatt i Oslo eller omegn. Hvis du ønsker å delta på middag og/eller overnatting må du krysse av for dette i påmeldingsskjemaet.

Har du spørsmål, kontakt: kursdeltager@juristforbundet.no /91 55 52 68