Digital quiz for studenter

Juristforbundet – Student inviterer deg som studentmedlem til digital quiz. Det vil være spørsmål i mange ulike kategorier, både jussrelatert og generelle spørsmål.

Tid
Start: 30.11 kl. 17:00
Slutt: 30.11 kl. 18:00
 
Sted
Digitalt
Pris
Gratis
Påmeldingsfrist
29.11 kl. 23:59

Quizen vil vare i maksimalt en time, ta en pause fra eksamenslesingen og bli med for et avbrekk og muligheten til å vinne fine premier. Quizen er åpen for alle studentmedlemmer over hele landet.

Arrangementet er kun for medlemmer av Juristforbundet – Student, er du ikke medlem, men ønsker å delta? Det er gratis medlemskap ut året (300 kroner for 2021), bli medlem for å delta og sjekk ut alle de gode medlemsfordelene du har som studentmedlem.

Premier:

  1. Premie: Airpods Pro til en verdi av 2340
  2. Premie: Paygoo prepaid Mastercard på 1000 kroner (kan brukes hvor som helst)
  3. Premie: Paygoo prepaid Mastercard på 500 kroner (kan brukes hvor som helst)

Vi trekker også ut følgende premier til helt tilfeldige deltakere:

  1. Tre tilfeldige deltakere vinner Juristforbundet – Student sekk som inneholder powerbank, flaske, matboks, sjokolade og andre Juristforbundet artikler.
  2. To tilfeldige deltakere vinner gavekort hos Akademika til en verdi av 200 kroner.

Praktisk informasjon

Kahooten vil foregå på videokonferanse-programmet Zoom. Det er ikke nødvendig å lage bruker eller laste ned noe, det eneste du trenger å gjøre for å delta et å trykke på en link rett før start. Meld deg på via påmeldingslenken, så vil du få tilsendt link i god tid før start.

For spørsmål om medlemskap, kahoot eller annet, ta kontakt med sondre_lie95@hotmail.com

Velkommen!