Digitalt foredrag med Svein Holden

istock | bizoo

Juristforbundet – Student inviterer til digitalt foredrag 30. september kl. 10.30.

Foredraget vil bli holdt av Svein Holden og handle om strafferett.

Velkommen!

Tid
Start: 30.09 kl. 10:30
Slutt: 30.09 kl. 12:00
 
Sted
Digitalt
Pris
Gratis
Påmeldingsfrist
27.09 kl. 23:30

Engasjert i en rekke store saker

Svein Holden har bred og variert yrkeserfaring, blant annet fra Justisdepartementet, som politiadvokat ved Oslo politidistrikt og som statsadvokat i 7 år ved Oslo statsadvokatembeter. Høsten 2013 sluttet han som statsadvokat og begynte som advokat i Advokatfirmaet Hjort, hvor han hovedsakelig arbeider med strafferett. Svein Holden har vært engasjert i en rekke store saker de siste årene, både som aktor og advokat. Per dags dato er han aktuell som Tom Hagens forsvarer.

Strafferett i påtalemyndigheten og som forsvarer

I foredraget vil Svein Holden gi en praktisk vinkling om hvordan det er å arbeide med strafferett i påtalemyndigheten og som forsvarer, i tillegg vil han fortelle om erfaringer fra de mest interessante enkeltsakene han har vært engasjert i.

Praktisk informasjon

Foredraget vil bli avholdt digitalt på videokonferanse-programmet Zoom. Det kreves ingen nedlasting av programmet i forkant. Alle deltakere må melde seg på foredraget på linken nedenfor og vil få tilsendt link før foredragets start.

Foredraget er kostnadsfritt og kun åpent for medlemmer av Juristforbundet – Student over hele landet. Er du ikke medlem, men ønsker å delta på foredraget? Bli medlem.

For spørsmål om foredraget, medlemskap eller annet, ta kontakt på studentseksjon.juristforbundet@gmail.com