Opplæring i nytt lønns- og forhandlingssystem i staten

Publisert 19.04.2017 16:30:00
Akademikerne holder kurs for tillitsvalgte i nytt lønns- og forhandlingssystem over hele landet. Vi oppfordrer Juristforbundets tillitsvalgte i statlig sektor om å melde seg på. Første samling er 30. mai i Oslo.

Ved tariffoppgjøret 2017 fortsetter moderniseringen av lønns- og forhandlingssystemet i staten. Hold deg oppdatert og delta på en av samlingene i Bergen, Vadsø, Bodø, Tromsø, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Oslo, Fredrikstad, Førde, Drammen, Molde, Skien, Tønsberg eller Hamar.

Det er åpnet for påmelding til alle kursene som arrangeres før sommeren. Påmeldingen til kurs etter sommeren er ikke helt avklarte, men hold av datoene.

Informasjon og påmelding til kursene

Kurs før sommeren:

Oslo 30. mai og 9. juni – Thon Hotel Opera
Bergen 31. mai - Clarion Hotel Admiral
Trondheim 7. juni  - Thon Hotel Prinsen
Tromsø 8. juni – Scandic Grand Troms

Alle kursene starter kl. 10.00 og avsluttes senest kl. 16.00. Registrering fra kl. 9.30.

Det er gratis å delta på kursene. Utgifter i forbindelse med reise og opphold og eventuell dekning av tapt arbeidsinntekt må avtales med egen medlemsforening. Avtalt dekning av utgifter sendes egen medlemsforening for refusjon senest 14 dager etter kurset.

Bruk Juristforbundets reiseregningsskjema.

Det bes om påmelding til det kurset som arrangeres nærmest hjemstedet/arbeidsstedet.

Påmelding snarest!

En automatisk bekreftelse blir sendt etter påmelding.

Dersom kursene fulltegnes, forbeholder Akademikerne seg muligheten til å foreta en prioritering av deltakere i samarbeid med medlemsforeningene.

Se også kurs for tillitsvalgte i kommunenene