Bli medlem i dag!

Som medlem i Juristforbundet har du tilgang til mange gode medlemsfordeler – se noen av tilbudene nedenfor. Benytter du deg av disse, kan du spare inn hele kontingenten. Husk at du også får skattefradrag på medlemskontingenten. Medlemskap lønner seg!

Innmeldingsskjema    Innmeldingsskjema - student   

Medlemsfordeler

Juristforbundet arbeider for at du som medlem skal få optimale lønns- og arbeidsvilkår. Vi tilbyr også relevante medlemsfordeler og gunstige rabattavtaler.

Bruk medlemskapet ditt – det lønner seg!

Les mer om medlemsfordelene

Advokatkontoret

Som medlem i Juristforbundet kan du få gratis juridisk bistand i saker som angår arbeidsforholdet ditt. Våre advokater og advokatfullmektiger har solid erfaring innen arbeidsrett og juristers arbeidsliv.

Les mer om Advokatkontoret

Lønns- og arbeidsvilkår

Juristforbundet ivaretar dine interesser når det gjelder ansettelses-, lønns- og arbeidsforhold . Vi har dyktige rådgivere innen individuell og kollektiv arbeidsrett, og rådgivningen er gratis. Du får også tilgang til kurs og verktøy som f.eks. forhandlingsveileder og lønnskalkulator.

Les mer om lønn og arbeidsvilkår

Karriere

Juristforbundet tilbyr råd og veiledning gjennom hele karrieren, enten du vil utvikle deg faglig, bytte jobb eller lære deg å kombinere jobb og privatliv på en bedre måte. Ett av tilbudene til medlemmene er en individuelt tilpasset samtale med vår karriereveileder.

Les mer om karrieretjenestene

Tidsskriftet Juristkontakt

Juristkontakt er magasinet for hele jus-Norge og distribueres til over 19.000 medlemmer.

Her finner du blant annet fagartikler, ledige stillinger og informasjon om kurs og arrangementer.

http://www.juristkontakt.no

Bank og forsikring

Medlemmer i Juristforbundet får svært gode betingelser på bank og forsikringsprodukter fra Danske Bank og Storebrand.

Les mer og benytt deg av de gode fordelene på bank og forsikring

Kurs og kompetanse

Medlemmer kan delta i nettverk, på temakvelder og juristforum over hele landet. Vi arrangerer den store Juristkongressen og tilbyr obligatoriske JUS-kurs. Er du tillitsvalgt, har vi et eget kursprogram.  Hold deg faglig oppdatert og bygg nettverk!

Se kommende kurs og arrangementer

Medlemsrabatter

Du kan få rabatter hos blant annet Circle K, Thon Hotels, NorgesEnergi og Europcar.

Les mer om våre medlemsrabatter

Juristforbundet – Student

Juristforbundet har mange gode tilbud til deg som studerer rettsvitenskap - bl.a. fagkurs, hjelp i jobbsøkeprosessen, medlemsrabatter, nettverk, praksisportal og medlemsbladet Juristkontakt. Sjekk tilbudene og meld deg inn!

Juristforbundet – Student